Kívánságműsor

Már több, mint 2 éve írom a blogomat, sok tapasztalatot szerezve a Ti visszajelzésitekből, melyek szerencsére többnyire pozitívak voltak, mégis előfordult párszor, hogy nagy meglepetés ért.

Voltak bejegyzések, amibe érzésem szerint beleadtam Apait-Anyait, mégis a várakozásomon alul teljesített, alig olvastátok, vagy nem jött komment a témához. Ilyenkor nem tudom, hogy ez azért van mert érdektelen volt a téma, vagy azért mert az úgy volt rendben ahogy volt – nem volt mit hozzátenni.

Olyan bejegyzésem is volt, amit szó szerint ebédidőben rittyentettem – hatalmas sikerrel.

Ez az amit szeretek, ha pezseg az élet a blog körül!

Mivel látszik, hogy olvasóim ízlése kifürkészhetetlen, ezért most TITEKET kérlek meg arra, hogy adjatok nekem irányt, hogy miről írjak (vagy miről NE írjak) a jövőben! Nem arról van szó, hogy nincs témám – ellenkezőleg: rengeteg témám van, alig van időm megírni őket, tehát az ötletek mellett a prioritás felállításában is segítenétek.

Azt a 3 olvasómat akik 2008. január 15.-ig a kommentbe a legjobb ötleteket írják, meghívom egy közös ebédre!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog