ÚJ! Még könnyebb és pontosabb a munka a kibővült útajánlás paraméterezésekkel

2019.05.27.

A legújabb RoadRecord Online verzióban 3 új paraméterezési lehetőséggel bővítettük az útajánlás funkció beállítását.

Az új beállításokkal az elkészült útnyilvántartás- és kiküldetési rendelvény tervezet még pontosabb lesz, és kevesebb módosítást igényel a végleges bizonylat elkészítése. A beállítási lehetőségeket ügyfeleink tapasztalatai alapján terveztük meg, figyelembe véve a különböző vállalkozások autóhasználati szokásait.

Nézzük meg sorban, hogyan tudod személyre szabni az útajánlást az új beállítási lehetőségekkel!

  • Partnerkezelési stratégia beállítása: választhatsz, hogy az útajánlás során a program inkább a közelebbi vagy a távolabbi partnereidet részesítse előnyben. Hasznos lehet, ha munkád során gyakran utazol messzebbre, vagy éppen mindig a környéken lévő partnereidet látogatod meg.
  • Magánutak kezelése céges autók útajánlásában: az autóhasználatodnak megfelelően beállíthatod, hogy az útnyilvántartás tervezetedben a magáncélú utak csak hétvégén vagy csak hétköznap, esetleg a hét minden napján jelenjenek meg.
  • Üzleti partnerek használatának havi gyakorisága: a különböző vállalkozásokban eltérő lehet az is, hogy egy-egy üzleti partnerhez hányszor látogatnak el egy hónapban. Ez alapján beállíthatod, hogy az üzleti partnerek maximum egyszer, kétszer vagy háromszor szerepeljenek az útnyilvántartás- vagy kiküldetési rendelvény tervezetben. Ha van olyan ügyfeled, akihez hetente akár többször is elmész, akkor azt érdemes beállítanod a napi állandó utak lehetőségnél.

RoadRecord Online útnyilvántartó program útajánlás beállításaÚtajánlás beállításához részletes leírást találsz Online Súgónkban (céges autó, magánautó).

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere