Jövőre kiküldetési rendelvénynek hívják az útnyilvántartást

Előző bejegyzésemben utaltam arra, hogy a Rodin Kft. szervezésében voltunk egy államtitkári előadáson, ahol a 2009 évi cégautóadó változásról kaptunk összefoglalót.

A bejegyzés kapcsán a kommentekben sok kérdés merült fel, a szervező cégtől kapott prezentációs anyagban a legtöbbre itt a válasz is, érdemes elolvasni: letöltés itt

Aki ismeri a RoadRecord útnyilvántartó programot, az tudja, hogy minden kitételnek megfelelünk már most, és jövőre is sok pénzt lehet velünk megspórolni!

Továbbra is gyűjtjük az információkat a témával kapcsolatban, és azonnal közzé is tesszük! Várjuk azok jelentkezését is, akik a témához érdemben hozzá tudnak tenni, ne feledjétek, hogy ezt a hírlevelet havonta 9.800-an olvassák, ingyenreklámnak sem utolsó!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog