Ismét bővült a RoadRecord Online!

2018.08.16.

 

Ahogy korábban ígértük, folyamatosan jelentkezünk az újabb és újabb RoadRecord Online funkciókkal, hogy még egyszerűbbé tehessük nektek a havi útnyilvántartásotok elkészítését.

Kijött a legfrissebb programverzió, melyben ismét készültünk néhány hasznos újítással és hatékonyságnövelő aprósággal:

 

(ÚJ!) Km óra állás részletező

 

Mikor tankoláskor, vagy hónap végén egy új km óra állást veszel fel, a részletező gomb megnyomásával megjelenítheted az eddig felvitt értékeket. Így vissza tudod nézni milyen óraállásokat rögzítettél eddig, és pontosan hány km-t tettél meg az egyes rögzítések között.

Ez a funkció lehetővé teszi számodra, hogy fennakadás esetén még egyszerűbben kiszúrhasd, pontosan hol nem jön ki a matek.

(ÚJ!) Partnerfelvitelnél megosztott (kategorizált) cég- és címtalálati lista

 

Ezentúl mikor új partnert adsz hozzá, és a keresőmezőbe elkezded gépelni az adatokat, a találatokat kategóriánként jelenítjük meg neked, hogy azonnal megtaláld, amit keresel.

(ÚJ!) Beépített adószámkereső

 

Egy új autó felvitelénél megakaszthatná a folyamatot, hogy a céged adószámát nem tudod hirtelen előkeresni. Na de nem a beépített adószámkeresőnkkel, mely a céginfo oldaláról pillanatok alatt megtalálja neked a céged adószámát.

(ÚJ!) Csak billentyűzetről való munka támogatása

 

Sokan szeretnek az egér használata helyett billentyűzeten, a tabulátorok a nyilak, és az enter gomb segítségével navigálni, hiszen számukra sokkal hatékonyabb az adatfelvitel ezzel a módszerrel. Ezért a RoadRecord Online-ban már használhatóak a más programokban megszokott vezérlő billenytűk, így a navigáció mindenki számára pofonegyszerű.

 

Gyorsabb térképbetöltés

 

A vektoros technológiára való átállás eredményeképpen szélsebesen betöltődnek a térképadatok.

…és még 57 db működést optimalizáló fejlesztés, javítás ami észrevétlenül teszi NAV-állóvá az útnyilvántartásod.

Részletes fejlesztéseinket, és az új fiók igénylést itt tudod megnézni.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog