“Inkább később veszek profi útnyilvántartót, mint gyorsan gagyit!”

Ezzel a bejegyzéssel szeretném megveregetni a válladat, kedves olvasóm, mert nagyon büszke vagyok Rád!

Milyen nagyobb eredményt érhet el a RoadRecord, mint a fenti vásárlói gondolkodást?

Értékesítésünk során egyre többször találkozunk azzal a hozzáállással, hogy

"Igen, tudom és látom, hogy van a RoadRecord-nál olcsóbb útnyilvántartó program is, de azt is látom, hogy a RoadRecord a legprofibb program a piacon, az összes többi egy fényévnyire van lemaradva ettől! Azok ráadásul mind ugyanarra a kaptafára készültek, és maximum a mi funkcióink másolásával próbálkoznak lemaradásukat enyhíteni, de értékelem a profizmusukat és én sem akarok egy olcsó program bevásárlása miatt később hatalmas APEH büntetést kifizetni, de most nincs pénzem erre, viszont addig nem is veszek semmi mást, kivárom míg lesz erre pénzem és csak a RoadRecordot fogom megvenni!"

Ezt nevezem! Őszintén örülök –  a nyilvánvaló okok mellett – annak, hogy a vásárlók végre sokkal tudatosabban gondolkodnak, és választanak a vásárláskor! Éppen elég volt eddig is az ipari hulladékok általános ontásából, ideje jobban értéket adni a vásárlásunknak és a minőséget választani a nyilvánvalóan gagyi helyett!

Talán a válság tette sokkal tudatosabbá a vásárlókat?

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog