Ilyen egy RoadRecordos csapatépítés

2018.09.14.

 

A csapat bővülésével, és a RoadRecord Online megjelenésével időszerűnek láttuk az alkalmat egy igazi csapatépítő esemény szervezésére. Ötletek akadtak bőven a programról, bár az időpont leegyeztetése – mint bármilyen sokszereplős találkozó szervezésekor – nem bizonyult egyszerűnek.

Az Online megjelenése előtti lázas készülődés, és a kiadást követő utómunkálatokkal teli időszak nem igazán tette lehetővé, hogy – akár egy fél napra is – elszabaduljunk az irodából, és a feladat tovább bonyolódott a nyári szabadságok miatti távollétek miatt. Végül sikerült találni egy alkalmas napot: Szeptember 13. – Save The Date!

Mivel az időpont már jó előre le volt foglalva, csak reménykedhettünk a jó időben. Szerencsére az időjárási viszonyok nekünk kedveztek, gyönyörű napsütés, lágy szellő, tökéletes az idő egy kis… na de vajon mire is? Ugyanis a csapat előtt titokban tartottuk a meglepetést: Yachtozni megyünk!

Mivel a csapat úgy tudta, hogy szabadulószoba vár minket, hét folyamán nem kérdezősködtek sokat. Elérkezett a várva várt nap, és mindenkin urrá lett az izgalommal teli várakozás. Valami gyanússá válhatott, mert elkezdődött a találgatás az irodában: vajon tényleg szabadulószoba a terv, vagy lehet, hogy gokartozni megyünk? Hát kitudja?!

A terv szerint a délelőttöt még munkával töltöttük, hogy ne legyen nagy a kimaradás, majd 12:30-kor összesszedtük a cókmókunkat, és útnak indultunk a meglepetés helyszínére.

Mivel külön autókkal mentünk a helyszínre, Ákos kénytelen volt megadni az úti célt, így sokaknak leesett a tantusz. Irány a Marina part!

Gyors parkolás után összegyűltünk a mólón, vizslatni kezdtük a hajókat, vajon melyikkel megyünk? Sok időnk nem maradt a tippelésre, mert előttünk is termett a kapitány, és elkezdett terelgetni minket egy luxusyacht irányába. Itt már a fiúk át is változtak gyerekekké: játékosan elkezdték billegtetni a mólót. Miután mindenki elfoglalta a helyét a csónakban – bevállalósak az orrban, félénkebbek a taton – feldörrent a motor, és mire észbe kaptunk, már szeltük is a habokat Szentendre felé.

Ugyan a Dunán nem túl nagyok a hullámok, de hogy érezzük, hogy egy luxusyacht fedélzetén ülünk, nem egy sétahajón, a kapitány imitált egy kis tengeri hullámzást: hol odacsapott a lovaknak, hol visszavett a gázból. Meg is lett a hatás: erősebben szorítottuk a kapaszkodókat, és mindenki arcára kiült a vigyor (valakinek a játék örömétől ért fülig a szája, és akadt néhány hősies acélmosoly is).

Városnézés gyanánt kerültünk egyet a Parlament felé, csattantak a selfie-k, majd felzúgattunk a szentendrei kikötőbe.

A parti bárban várt minket az ebédünk, majd csapatépítő játékok következtek, Judit vezetésével. A feladatok megoldása során néhány személyesebb infót is megtudtunk egymásról, amik eddig a munka során nem kerültek felszínre. A játék közben pontokat is kaptunk, ment a verseny a főnyereményért: egy nagy üveg Nutelláért! Mivel a végén holtverseny alakult ki, frappáns módját választottuk, hogy eldöntsük, ki jobb: András és Tojás guggolópárbajban mérkőztek meg.

Hajszál híján lemaradva a dobogó legfelső fokáról, végül Tojás maradt alul, András pedig nagylelkűen felajánlotta az üveg Nutellát közös fogyasztásra.

Az eredményhirdetés után hazafelé vettük az irányt, és még utoljára pattogtunk néhányat hajónkkal a hullámokon. A csapatépítő végeztével mindenki jókedvűen indult haza.

Dióhéjban ilyen volt az első RoadRecordos csapatépítés, melyen remekül éreztük magunkat, és olyan érdekes kis részletekre derült fény, melyeket eddig nem tudtunk egymásról. Ezek az apró semmiségek segítenek igazi csapattá válni, és újult erővel venni a mindennapi akadályokat.

Már csak egy kérdés maradt megválaszolatlan, hogy vajon mikor legyen a következő közös program.

Csilla írása

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog