Így zárja 2020-at a RoadRecord

2020.12.11.

2020 kétségtelenül a koronavírusról szól, és a legtöbbünk szeretne mielőbb túl lenni rajta. De ne felejtsük el, hogy történtek jó dolgok is! Összeszedtük a RoadRecord legfontosabb előrelépéseit!

Mikulás útnyilvántartása

Amerikai piacra lépés és új termékek

2020 számunkra elsősorban az amerikai piacra lépésről szólt. Már január óta erre készültünk, majd a történelmi mérföldkő szeptemberben jött el: MileageWise néven elindítottuk amerikai cégünket. Ha szeretnéd megismerni, hogyan építettük vállalkozásunkat, csatlakozz ügyvezetőnk, Magyarország első számú üzleti influenszerének üzleti valóságshowjához!

Az amerikai piac 5 évvel jár a magyar előtt, így új cégünk rengeteg megvalósítandó ötletet hozott 2021-re. A külföldön szerzett tapasztalatainkat pedig a RoadRecordba is beépítjük, amiből magyar előfizetőink is profitálnak.

Amerikai építkezésünk bemutatásán túl ügyvezetőnk, Barazsy Ákos egy Tőzsdei gyorstalapalóval is jelentkezett idén, ugyanis a koronavírus-válság utáni felépülési időszak új, páratlan lehetőségeket teremtett a tőzsdén. Ákos kurzusa azonnal alkalmazható módszerekkel, a sikeres kereskedéshez elengedhetetlen tervvel és taktikával segíti a befektetni vágyókat.

És ha ez nem lenne elég: “A bevétel erősíti a szabályt” két kötetes könyvéből már 20.000 példányt adott el!

Online számlázás

Minden vállalkozást érint az online számlázás júliusi kiterjesztése, amit 2021-ben tovább bővítenek és már a magánszemélyek részére kiállított számlákat is látja majd a NAV.

A hatékony online munka érdekében idén bevezettük az utak importálása funkciót. Integrálódtunk többek között a MiniCRM, a Billingo és az InnVoice online számlázókkal, sőt az új funkció segítségével a Volvo tulajdonosok is könnyedén NAV-álló útnyilvántartást készíthetnek autójuk GPS adataiból.

Automatikus rögzítési módok a RoadRecord mobil appban

Idén Android és iOS appunkban is bevezettük az automatikus rögzítési lehetőségeket: az autós Bluetooth figyelés és a töltés figyelése autóban funkciókat.

Online program fejlesztései

2020-ban is számos újdonsággal jelentkeztünk online programukban, hogy előfizetőinknek még kevesebb időbe teljen a havi útnyilvántartás elkészítése! Nézd meg programfejlesztési listánkat!

Épültünk, szépültünk

Idén két új kollégával bővült csapatunk és cégünk még stabilabbá vált. Tavasszal home-office munkavégzébe kényszerültünk, amit kihasználva felújítottuk és otthonosabbá varázsoltuk irodánkat.

Úgy érezzük 2020 a leküzdendő nehézséget és a bizonytalan helyzet mellett sok ötletet, rengeteg munkát és nagy lépéseket hozott nekünk. Bízunk benne, hogy az új évben még nagyobb lendülettel megyünk tovább a terveink megvalósításában.

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere