Hülyeségek és félretájékoztatások a weben az útnyilvántartásról

Rendszeresen végignézem az aktuális infókat az útnyilvántartásról, a találtak sokszor ilyen gondolatokat szülnek:

“Aha… ez mekkora kamu… jééézusom ilyenért valaki pénzt ad?… ez mekkora szakmai tévedés… mondjuk ez ennyiért elmegy… na, ezt rólunk másolták… azt meg róluk… jól össze van ollózva, van benne saját gondolat is?… ez a cég olyan zöld, hogy sose járnak autóval… marhára vághatják akkor a témát… jé, ezek meg egy az egyben lemásolták azt a megtévesztő állítást amit a másik oldalon olvastam… na, ezek meg minket akarnak másolni… ez még helyesen sem tud írni…”

index

A lényeg – amiért tollat ragadtam -, hogy hihetetlen, milyen ügyfélmegtévesztő dolgok vannak a témában, ne dőlj be mindennek!

Napi munkánk során rengeteg olyan érdeklődővel beszélünk, akinek saját könyvelője is vállalhatatlan dolgokat tanácsol… ki lehet ezt szűrni?

Mi akkor a megoldás?

Útnyilvántartás témában szerintem 3 hiteles forrás van:

  1. RoadRecord: persze, magunk felé nyúl a kezünk, de mi vagyunk az egyetlen cég az országban aki csak ezzel foglalkozik, merem állítani, hogy az országban a legnagyobb tapasztalattal. Bizalommal fordulhatsz hozzánk, de elismerem, hogy kezdetben nem ismersz minket.
  2. A könyvelőd: azért van, aki tényleg ért hozzá. A cégedet is jobban ismeri, a bizalom is a legnagyobb Vele az ismertség miatt.
  3. NAV: nyilvánvaló okokból, hiszen Ők ellenőriznek. Ellentmondás esetén érdemes állásfoglalást kérni, bár az sem kötelező érvényű.

Akkor alkalmazz (vagy ne alkalmazz) valamit, ha a fenti 3 forrásból legalább 2 ugyanazt mondja!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog