Hogy használd a RoadRecord Online mobil appot?

2017.10.07.

A RoadRecord Online mobil app a RoadRecord Online asztali gépen, böngészőben futó útnyilvántartó program kiegészítő, adatgyűjtő alkalmazása. A mobil app és a böngészőben futó program együtt, összekapcsolódva működnek.
Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a mobil app használatáról:

  • A RoadRecord mobil appban is tudsz regisztrálni a programba, ám az aktiválást és az útnyilvántartó használatának kezdeti lépéseit csak asztali gépen tudod elvégezni. A böngészőben futó online programban felviheted partnereidet vagy akár tömegesen is importálhatod őket. Ezek mind megjelennek a mobil appban is.
  • A mobil alkalmazással hónap közben két kattintással rögzítheted útjaidat, és könnyedén felviheted új partnereidet is. De tankolásaid adatait és a hóvégi km óra állásokat is megadhatod a rendszerbe.

RoadRecord Online mobil app

  • Megérkezéskor kell csak megnyitnod az alkalmazást, így az nem meríti a mobil adatforgalmadat, nem meríti a telefonod akkumulátorát. Sőt, a GPS alapú rendszerekkel ellentétben nem vagy megfigyelve. Úticélodat csak megérkezéskor rögzíted. A program kijelzi számodra a legközelebb lévő partneredet, így csak jóvá kell hagynod, hogy hova érkeztél.
  • Fontos, hogy mobilon csak az adott hónapra rögzíthetsz, ha visszamenőlegesen kell útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt készítened, azt a böngészőben futó program segítségével tudod megtenni.
  • A böngészőben futó RoadRecord Online önállóan, a mobil app nélkül is használható, mert az online programban is mindent tudsz rögzíteni.
  • A mobil appban felvitt útjaid, tankolásaid és hóvégi kilométer óra állásaid azonnal megjelennek az asztali gépen használható RoadRecord Online-ban és csak ott tudod véglegesíteni az útnyilvántartásod és a bizonylatot elmenteni, kinyomtatni.
  • A mobilon rögzített fix útjaidat a böngészőből megnyitható útnyilvántartó programodban kedvedre szerkesztheted, kiegészítheted más utakkal is. Sőt hiányzó útjaidra az egyedülálló útajánlás funkció segítségével, az útnyilvántartó program készít egy elvárás szerinti útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény tervezetet, melyet a pontos eredmény érdekében tovább lehet manuálisan is szerkeszteni.
  • Az útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed nyomtatása előtt a program 70 féle logikai ütközést vizsgál, így biztosítva, hogy bizonylatod NAV-álló legyen!

+ TIPP

“Hibrid” útnyilvántartás készítés: ha vállalkozóként Te is küzdesz az időhiánnyal, de szeretnél NAV-álló útnyilvántartást vezetni, a RoadRecord a feladat kiszervezésére is szuper megoldás!
Rögzítsd útjaidat hónap közben mobil alkalmazásunkkal, majd hó végén az alkalmazottad vagy a könyvelőd könnyedén véglegesíteni tudja havi bizonylatodat az asztali gépen futó online programmal!
Nincs olyan munkatársad, aki elkészítse az útnyilvántartásodat? Bízd szakértőinkre!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere