Hivatalos bejelentés: elindul partnerprogramunk!

Örömmel jelentem be, hogy a mai nappal elindul RoadRecord Plusz Partnerprogramunk, mellyel minden, érvényes támogatási idõszakkal rendelkezõ felhasználónk a jövõben jelentõs kedvezményekkel vehet igénybe válogatott szolgáltatásokat és termékeket!

– "Miért jó ez nekem és miért jó a RoadRecordnak?"


Neked ez azért jó, mert olyan szolgáltatásokat és termékeket vehetsz majd rajtunk keresztül jelentõs kedvezménnyel igénybe, melyeket Te és / vagy céged amúgy is igénybe veszel – nagy valószínûséggel -, így viszont olcsóbban juthatsz ezekhez. Nekünk ez azért jó, mert így szeretnénk erõsíteni a márkanevet, márkahûséget, és a támogatási idõszak fontosságára is erõsebb hangsúlyt fektethetünk, tovább szeretnénk növelni a RoadRecord-hoz tartozás exkluzivitását. "Többet adunk kevesebbért."

– "Most akkor elárasztanak e-mailben ajánlatokkal?"

Egyáltalán nem szeretnénk lemeríteni "az érzelmi bankszámládat", ezért kizárólag Ügyfélprofil szerint leválogatott (pl. területi eloszlás) ajánlatokat küldünk majd, mely ajánlatok csak kipróbált és bizonyított megoldásokat tartalmaznak. Az ajánlatokról bármikor véglegesen (egyéb levelekkel együtt) leiratkozhatsz.

– "Hogyan fog mûködni ez az egész?"

Idõszakosan küldjük meg a legújabban csatlakozott partner ajánlatát, melyet a meghirdetett idõn belül egy nagyobb, utána pedig egy kisebb kedvezménnyel lehet igénybe venni a támogatási idõszakának lejártáig. A partnerek állandó kedvezményes ajánlatait a oldalon lehet folyamatosan ellenõrizni és megrendelni.

Szavazz! Hogy tetszik az ötletünk?

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog