Új tankolás / töltés felvitele Lista nézetben

Kategória:

Ha számodra ez a nézet a kényelmesebb, a Naptár nézetben jobb oldalon felül a  gombra kattintva válts Lista nézetre! Később ugyanitt láthatod majd a mobil alkalmazásban rögzített tankolásokat is.

Kattints a  jelre azon a napon, amelyre tankolást szeretnél rögzíteni!
tankolas-lista-1Értelemszerűen töltsd ki az adatokat!
Állítsd be az időpontot, válaszd ki az órát és a percet, majd kattints a Mentés gombra!
tankolas ceges 2
A legördülő menüből válaszd ki a listából a töltőállomást (akár újat is hozzáadhatsz a Új töltőállomás felvitele lehetőséggel)! A találati lista szűkítéséhez kezdd el begépelni a töltőállomás nevét!
tankolas ceges 3

Add meg az üzemagyag mennyiségét!
tankolas-ceges-4
Az Autók menüpontban megadott valós fogyasztási érték alapján kiszámoljuk, ebből a mennyiségből mekkora utat tehettél meg az előző tankoláshoz képest (ha aktuálisan mindig teletankolod az autót). Természetesen ettől eltérő érték is lehet a tényleges, hiszen a használattól függően (pl sok város vagy autópálya volt épp) két tankolás között is lehet eltérő az autó fogyasztása. Az autóhoz tartozó legelső tankolásnál ez az érték irreleváns, hiszen még nincs mihez viszonyítani.

Add meg az összeget, és a kilométeróra állását!

tankolas-ceges-5Javasoljuk, hogy minden tankolásnál jegyezd fel a konkrét óraállást, és ezt írd be a programba is, felülírva ezzel a program által kalkulált értéket!
Ha nem áll rendelkezésre a tényleges óraállás, a fent említett Megtehető út mezőben szereplő értéket hozzáadjuk az előzőleg rögíztett óraálláshoz, és kiszámolunk így egy lehetséges aktuális óraállást, ezt is elfogadhatod.

A megtett út mezőben megjelenik az előzőleg rögzített óraálláshoz képest számított különbség.

Ha minden adatot kitöltöttél, kattints a Mentés gombra!
A Mentés és új gombbal azonnal rögzítheted a további tankolásokat is!

A Tankolások / Töltések listanézetében ezután láthatod, mely napokra rögzítettél eddig tankolásokat.
tankolas-lista-2

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel