Fix utak felvitele

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Naptár nézet

A naptár nézetben látható, mely napokat jelöltük meg előzőleg szabadnapként a Munka-és szabadnapok oldalon. Ugyanitt láthatod a mobil alkalmazásban rögzített látogatásokat is. Illetve ha vannak pontok rögzítve a Napi állandó utak oldalon, azok is megjelennek.

Kattints duplán arra a napra, amelyre utazást szeretnél rögzíteni!

Lista nézet

Ha számodra ez a nézet a kényelmesebb Lista nézetben is felviheted fix útjaidat. Naptár nézetben a felső összesítő sorban, jobb oldalon lenyíló menüben a  gombra kattintva válts Lista nézetre!

Később ugyanitt láthatod majd a mobil alkalmazásban rögzített látogatásokat is.

Kattints a  jelre azon a napon, amelyre utazást szeretnél rögzíteni!

A részletező ablak bal oldalán kattints az lehetőségre, vagy használd a billentyűkombinációt! Az Autók menüpontban Alapértelmezett napi indulás / érkezés mezőben beállított pontot automatikusan kitöltjük első és utolsó állomásként is. Ha az előző napon nem az Alapértelmezett érkezési helyen végeztél, akkor az előző napi utolsó pont lesz a napi első állomás. A legördülő menüből válaszd ki a listából a meglátogatott partneredet (akár újat is hozzáadhatsz az Új partner felvitele lehetőséggel)! A találati lista szűkítéséhez kezdd el begépelni a partnered nevét!

Így bekerül a partner a látogatási listába, a hozzá rendelt Utazás célja is megjelenik, ebbe a mezőbe kattintva (vagy tab billentyűvel továbblépve) másikat is választhatsz, vagy akár újat is megadhatsz hozzá! (Magánautó esetében figyelj, hogy csak üzleti utakat, tehát csak üzleti utazási célt adj meg!)

Ha további partnerek látogatását is rögzítenéd, a jelre kattintva (vagya billentyűkombinációval, vagy tab billenytűvel továbblépve) tudsz új sort nyitni az előző alá, és kiválasztani a megfelelőt.

A lehetőséggel tudsz a listába már meglévő alá vagy fölé új sort beszúrni, a opcióval pedig akár át is rendezheted a meglévők sorrendjét. A  ikonra kattintva tudsz sort törölni.

Miután minden látogatást kitöltöttél kattints a Mentés gombra!
Választhatod azt a lehetőséget is, hogy a naptárban  közvetlenül egy új napot választasz, vagy a  gombbal az előző, illetve a  gombbal a következő napra lépsz! A bevitt adatokat ilyenkor automatikusan mentjük, nem szükséges külön a Mentés gombra kattintanod!
A Fix utak naptárnézetében ezután láthatod, mely napokra rögzítettél eddig utakat.

Szükség esetén a felvitt fix utakat módosítani és törölni is tudod.

Következő Fix utak módosítása

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések