Fix utak felvitele Naptár nézetben

Kategória:

A naptár nézetben látható, mely napokat jelöltük meg előzőleg szabadnapként a Munka-és szabadnapok oldalon. Ugyanitt láthatod a mobil alkalmazásban rögzített látogatásokat is, illetve ha vannak pontok rögzítve a Napi állandó utak oldalon, azok is megjelennek.

Kattints duplán arra a napra, amelyre utazást szeretnél rögzíteni!
A részletező ablak bal oldalán kattints az lehetőségre, vagy használd a billentyűkombinációt! Az Autók menüpontban Alapértelmezett napi indulás / érkezés mezőben beállított pontot automatikusan kitöltjük első és utolsó állomásként is. A legördülő menüből válaszd ki a listából a meglátogatott partneredet (akár újat is hozzáadhatsz az Új partner felvitele lehetőséggel)! A találati lista szűkítéséhez kezdd el begépelni a partnered nevét!
Így bekerül a partner a látogatási listába, a hozzá rendelt Utazás célja is megjelenik, ebbe a mezőbe kattintva (vagy tab billentyűvel továbblépve) másikat is választhatsz, vagy akár újat is megadhatsz hozzá! (Magánautó esetében figyelj, hogy csak üzleti utakat, tehát csak üzleti utazási célt adj meg!)

fix-utak-magan-3

Ha további partnerek látogatását is rögzítenéd, a jelre kattintva (vagya billentyűkombinációval, vagy tab billenytűvel továbblépve) tudsz új sort nyitni az előző alá, és kiválasztani a megfelelőt.

fix-utak-magan-4

A lehetőséggel tudsz a listába már meglévő alá vagy fölé új sort beszúrni, a opcióval pedig akár át is rendezheted a meglévők sorrendjét. A  ikonra kattintva tudsz sort törölni.

Miután minden látogatást kitöltöttél, szükség esetén jobb oldalon felül állítsd át a kiküldetés kezdeti és végidőpontját , majd kattints a Mentés gombra!
Választhatod azt a lehetőséget is, hogy a naptárban  itt közvetlenül egy új napot választasz, vagy a  gombbal az előző, illetve a  gombbal a következő napra lépsz! A bevitt adatokat ilyenkor automatikusan mentjük, nem szükséges külön a Mentés gombra kattintanod!
fix-utak-magan-5A Fix utak naptárnézetében ezután láthatod, mely napokra rögzítettél eddig utakat.
fix-utak-magan-6

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel