Fix utak módosítása

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Kiküldetési rendelvényed készítése során a korábban felvitt fix utakat szükség esetén így módosítsd!

Naptár nézet

Naptár nézetben a kattints duplán a módosítani kívánt napra!

Lista nézet

Lista nézetben a kattints a  ikonra a módosítani kívánt napon!

Ha további partnerek látogatását is rögzítenéd, az lehetőségre kattintva (vagy a billentyűkombinációval) tudsz új sort nyitni az előző alá. Itt kiválaszthatod a megfelelő partnert a listából.
A lehetőséggel tudsz a listába már meglévő alá vagy fölé új sort beszúrni, a opcióval pedig akár át is rendezheted a meglévők sorrendjét.

  ikonra kattintva tudsz sort törölni.

Az Utazás célja is módosítható. A mezőbe kattintva (vagy tab billenytűvel továbblépve) másikat is választhatsz, vagy akár újat is megadhatsz hozzá! (Magánautó esetében figyelj, hogy csak üzleti utakat, tehát csak üzleti utazási célt adj meg!)

NAV-álló kiküldetési rendelvény fix utak módosítása naptár

Miután minden kívánt módosítást elvégeztél kattints a Mentés gombra!
Választhatod azt a lehetőséget is, hogy a naptárban  itt közvetlenül egy új napot választasz, vagy a  gombbal az előző, illetve a  gombbal a következő napra lépsz! A bevitt adatokat ilyenkor automatikusan mentjük, nem szükséges külön a Mentés gombra kattintanod!

A Fix utak / Mobil app menüpontban lehetőséged van a korábban betöltött, de időközben módosított napi állandó utak frissítésére, újratöltésére. Ez akkor lehet hasznos, ha a napi állandó utakat később állítod be, mint, hogy utat vagy üzemanyagtöltést vinnél fel az adott hónapban vagy a már betöltött napi állandó utakat időközben módosítottad.

Előző Fix utak felvitele
Következő Fix utak törlése

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések