Fix utak módosítása Naptár nézetben

Kategória:

Naptár nézetben a kattints duplán a módosítani kívánt napra!

Ha további partnerek látogatását is rögzítenéd, ajelre kattintva tudsz új sort nyitni az előző alá, és kiválasztani a megfelelőt.
fix-utak-ceges-3

A lehetőséggel tudsz a listába már meglévő alá vagy fölé új sort beszúrni, a  opcióval pedig akár át is rendezheted a meglévők sorrendjét. A  ikonra kattintva tudsz sort törölni.

Az Utazás célja is módosítható, ebbe a mezőbe kattintva (vagy tab billenytűvel továbblépve) másikat is választhatsz, vagy akár újat is megadhatsz hozzá! Ha magán utazási célt választasz, ezt külön láthatod a jelölőmezőben is. Figyelj oda, ez fogja meghatározni, hogy az adott pont látogatásánál (és onnan távozásnál is) céges vagy magánútként számoljon-e a program!

A tankolás, mint utazási cél semleges. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az adott napra tankolást rögzítesz, az út típusa az előtte és utána szereplő utazási célnak megfelelően alakul. Ha előtte és utána egyaránt céges utazási cél szerepel céges útnak, ha pedig vagy előtte vagy utána magán utazási cél szerepel magán útnak számít. (A törvény szerint magán partnertől indulva, és magán partnerhez érkezve minden esetben magán úttal kell számolni.)

Miután minden kívánt módosítást elvégeztél, kattints a Mentés gombra!
Választhatod azt a lehetőséget is, hogy a naptárban  itt közvetlenül egy új napot választasz, vagy a  gombbal az előző, illetve a  gombbal a következő napra lépsz! A bevitt adatokat ilyenkor automatikusan mentjük, nem szükséges külön a Mentés gombra kattintanod!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel