Belépés a rendszerbe

Kategória:

Ha már korábban létrehoztad a Felhasználói fiókodat, a bejelentkezéshez add meg a belépési adatokat (mailcím és jelszó páros), majd kattints a Belépés gombra!

Lehetőség van a jelszó időleges megjelenítésére begépelés után (esetleges elírás így könnyedén kideríthető), illetve ha csak te használod ezt a számítógépet, az ‘Emlékezz rám 45 napig’ opció bekapcsolásával nem kell majd minden alkalommal bejelentkezned a rendszerbe. Az adatbiztonság  érdekében nem javasoljuk ezt az opciót olyan számítógépről történő belépés esetén, amelyet többen is használhatnak!

Mivel Online rendszerről van szó, a mailcím és jelszó párossal gyakorlatilag bárhonnan be tudsz lépni a rendszerbe, mindig ugyanazt az adatbázist fogod látni.

Jelenleg egy fiókhoz csak egy felhasználó tartozhat, egyszerre nem lehet több különböző helyről használni a programot egy regisztrált mailcímmel. A fejlesztés folyamatos, így hamarosan elérhető lesz az egy céghez történő több felhasználó és azok jogosultságainak a kezelése is, kövesd figyelemmel a fejlesztési listát!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel