Hasznos tippek a legújabb RoadRecord Online funkciókhoz

2019.07.30.

A RoadRecord Online folyamatos fejlesztése nyáron sem áll meg! Most összeszedtük a program legfrissebb verziójának újdonságait!

  • Az autó-partner összerendelés társaként már elérhető a partner-autó összerendelés funkció is, ahol adott partnert kiválasztva beállíthatod, hogy melyik autónál legyen aktív, passzív vagy inaktív. Mikor lehet hasznos? Több autó kezelése esetén leegyszerűsíti és megkönnyíti a partner kategorizálását. Például egy új partner felvitelénél nem kell az autó-partner összerendelésnél mindegyik autót külön kiválasztani és elmenteni a megfelelő kategóriát, hanem ezzel az új funkcióval egy lépésben el tudjuk végezni a beállítást.

  • Ha használod a “Napi állandó utak” funkciót, akkor ezt az új funkciót imádni fogod! A Fix utak menüpontba bekerült a “Napi állandó utak újratöltése” lehetőség, amivel frissítheted a korábban betöltött napi állandó utakat. Például ha a korábban felvitt és betöltött állandó utak időközben megváltoznak, akkor nem kell manuálisan kijavítanod, hanem az állandó utak átállításával és és újratöltésével pillanatok alatt elvégezheted a módosítást.

  • A legújabb frissítésben a tankolási szakaszok képernyőn akkor is láthatod a felvitt utak alapján számolt km óra állást, ha még nem vittél fel hóvégi km óra állást. Így akkor sem kell számolgatnod, ha a hónap végén elfelejtetted feljegyezni a km óra állást.

  • Megújultak a lista nézetek! Tankolásnál megjelennek az üzemanyagtöltés részletei (km óra állás, tankolt mennyiség, összeg), a Fix utaknál és az Utak véglegesítésénél bővítésként megjelenik a nap eleji és nap végi út.

RoadRecord Online újdonságok

  • A Profilom menüben mostantól ellenőrizheted az előfizetésed adatait.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere