Gördülékenyebben megy a munka a RoadRecord Online-ban

2018.07.19.

 

Egymás ellen vizsgáztattuk az asztali RoadRecord programot és az új RoadRecord Online webes alkalmazást: az Online jött ki győztesen a gyorsasági versenyben!

Az asztali program egyelőre még több funkcióval fut, mint a RoadRecord Online, ám a programhasználat hatékonyságában jelentős különbségek mutatkoznak a két felületen – az Online javára. Ez több tényezőnek is köszönhető:

 

Könnyen tanulható billentyűkódok

 

A RoadRecord Online-ban legújabb trendek szerint fejlesztettük ki billentyűzetes, illetve egeres navigációt (dupla kattintásos kiválasztás, tabbal, nyilakkal lépkedés, enteres kiválasztás), ami  zökkenőmentessé teszik az ügymenetet. Egy pillanat alatt odatalálsz ahova szeretnél, ezzel sokat faraghatsz a részidődön.

 

Felturbózott felhasználói felület

 

A felhasználóbarát dizájn, és a logikus felépítés jóval átláthatóbbá teszik a programot. Színekkel, ikonokkal és kiemelésekkel tesszük egyértelművé és könnyen láthatóvá a folyamat egyes lépéseit, így “félszemmel figyelve” is megtalálod amit keresel.

Használhatóság mindenek felett

 

Laikusok számára sem okozhat nehézséget az új webes alkalmazás használata, hiszen a néhány lépéses varázsló az első használatnál elmagyarázza az útnyilvántartás készítésének legfontosabb lépéseit, és ezek elhelyezkedését a programban. A menüpontok egymás alatt, a munkafolyamat sorrendjében találhatóak, így mindig egyértelmű, mi a következő teendőd. Elakadás esetén rövid magyarázatokkal, súgóval és videókkal informálunk, hogy az útnyilvántartásod NAV-állósága ne sérülhessen.

A mobilos kiegészítés ugyan még várat magára, (augusztus végére várható), de a már manuális adatfelvitellel is jóval gyorsabban lehet haladni az új Online felületen, mint az asztali RoadRecord programban!

Az asztali RoadRecord program teljes funkcionalitását már a év végére eléri, és a tervek szerint meg is haladja majd a RoadRecord Online! A legfrissebb funkciókról itt tájékozódhatsz.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere