Gondolatindító: Ausztrália vállalkozói szemmel

…avagy Amiről egyik vállalkozó sem mer beszélni, de mindenkit foglalkoztat…


“Ákos, láttalak a TV-ben, végre egy gödi aki rendesen fel tud öltözni!” – lepett meg a napokban a szomszédom gazolás közben… nem gondoltam, hogy Ő ilyeneket néz, nem vállalkozó… :)

És valóban, “benne voltam a TV-ben”, mivel múlt héten lement a Pénzügyi Jogok Biztosának szervezésében a “Kisvállalkozók a jobb vállalkozói környezetért” c. előadássorozata, ahol sok okos ötlet hangzott el a többi előadótól!

Engem kifejezetten arra kértek, hogy meséljem el, hogy vállalkozói szemmel milyen kontrasztot tapasztaltam meg itthoni aktív vállalkozóként akkor, amikor tavaly Ausztráliában jártam üzleti úton.

 

Most érkezett: jövő hónapban közzéteszem a Marketing Navigátorban velem készült interjút – a téma ugyanaz, a megközelítés teljesen más!

Amúgy mit gondolsz ezekről a gondolatokról?

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog