Gazdasági rádió interjú: a lízingáfa visszaigényléséről, lebuktat a gyerekülés!

gazdradio
Némi odafigyeléssel és megfelelő útnyilvántartással akár több millió forint maradhat az autóflottát üzemeltető kis- és középvállalkozásoknál.

Az útnyilvántartással foglalkozó RoadRecord.hu szakértője szerint egyrészt kevesen tudják, hogy a lízing- és bérleti díj áfáját el lehet számolni másrészt, aki tud róla, vagy nem mer ezzel a lehetőséggel élni, vagy csak nem tartja elég fontosnak.

Arról, hogy mekkora összeget lehet egy havi bérlésnél megspórolni, Áder András a RoadRecord-tól Barazsy Ákost kérdezte, ezután azt kérdezte a NAV szóvivőjétől, Linczmayer Szilviától, hogy mennyire tartja életszerűnek, hogy a bérelt autókat az alkalmazottak kizárólag munkára használják.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 017
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog