Félretájékoztatások a neten az útnyilvántartásról

“Lízingeljen Teslát!” címmel promózta a HVG az egyik feltörekvő lízingcéget, mely cikk lényege az volt, hogy nem kell megvenni (náluk nem is lehet) a Tesla elektromos autót, hanem szépen körített szolgáltatáscsomagban lehet lízingelni.

Még szimpatikus is a kezdeményezés, tetszetős weblap, értelmesnek tűnő cég…

Screenshot 2015-06-10 12.10.33

…addig, amíg a releváns adójogszabályokat tartalmazó aloldalukra nem értem… ott akkora hülyeséget írtak le (háromszor olvastam el, “ezt így hogy?”), hogy nem is értem, hogy van egyáltalán így ügyfelük, és mire alapozták az egyik húzó szolgáltatásukat.

Fel is hívtuk Őket mindjárt, az eredmény az lett, hogy sikerült beszélni 3, állítólag kompetens, de mégis inkompetens munkatárssal, akiknek fogalmuk sincs látszólag, hogy mi van.

Szóval szerintem inkább ne lízingelj tőlük Teslát. Mást se. Legalább amíg rendbe nem hozzák magukat.

Ha már itt tartunk, nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, amikor évek óta ugyanilyen kategóriájú, nyilvánvaló hülyeséggel (adójogszabály-félretájékoztatás) hirdeti magát egyik versenytársunk útnyilvántartó témában, de akkor röhögtem a legjobban, amikor azt a tartalmat egy az egyben lemásolta egy másik, még újabb feltörekvő konkurens!

Én kérek elnézést, de nem szóltam nekik, hogy javítsák ki :)

Külön üdítő jelenség eme szép nyári napokon az a Hölgy, aki útnyilvántartások elkészítését vállalja apróhirdetésben, mellékesen – ugyanott – randiüzenetek diszkrét közvetítésével is foglalkozik prominens személyek számára (is)! Hahó, 2015 van!

Az pedig a legjobb, amikor szintén apróhirdetésben lehet megvenni az egyik útnyilvántartó program 2004-es verzióját CD-n, eredeti csomagolásban 1500-ért!

Hogy miért nem veszi meg senki… rejtély! :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog