Excel útnyilvántartás

“Én egy egyszerű kis cég vagyok, nem kell nekem ilyen mindent tudó útnyilvántartó program mint a RoadRecord, jó nekem az excel tábla is!”

Hányszor, de hányszor halljuk ezt a telefonba… értem én, hogy szegény ember vízzel főz, de hogy lehet azt hinni, hogy az excel útnyilvántartás ugyanolyan jó lesz, mint egy komoly, több éve fejlesztett útnyilvántartó programmal?

Mi a fenét fejlesztünk mi itt 13 éve?

Épp készültem leírni az érveimet ide, amikor kaptam egy váratlan levelet az egyik ügyfelünktől, ez mindennél meggyőzőbb:

“…Csináltam útnyilvántartást excelben is, tudom mi a különbség: kb. mint szexuális felvilágosításról biológia órát hallani és egy szép nővel élőben csinálni. Földi József, Euvet Bt.”

Na ilyet csináljál excellel!
Na ilyet csináljál excellel!

Ennyi. Aki 2013-ban is meg van győződve róla, hogy az excel tábla a király, az meg is érdemli…

…sosem tudja meg, milyen az igazi orgazmus :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 831
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog