Évértékelő-évzáró karácsonyi üdvözlet

Igyekszem a blogbejegyzéseimben Rólad – mint olvasómról, ügyfelemről – írni, vagy éppen az útnyilvántartáshoz kapcsolódó történésekről, hírekről, megoldásokról, de most engedd meg, hogy egy kicsit magunkról írjak így az év végén…

Amúgy Neked milyen éved volt?

Tudom, mindannyiunknak nehéz, de ahogy egy jó barátom mondta “ez is jó lesz valamire”.

Manapság az egész világon mindenkinek sokkal többet kell teljesítenie, hogy fenntartsa az életszínvonalát, mostanában csak keveseknek jut fejlődésre is… de a világjáráshoz még később visszakanyarodunk!

 

Nézzük mi is történt a házunk táján:

– Január végén úgy döntöttem, hogy több hangsúlyt fektetek a RoadRecord útnyilvántartóra mint cégre, és háttérbe vonulok másik érdekeltségemben, így a MiniCRM ügyvezetését leadtam másnak.

– Újraszerveztem a csapatot, míg én kizárólag ügyvezetéssel, marketinggel és a fejlesztés vezetésével foglalkozom, addig a feleségem Judit intézi az adminisztrációt, Péter az ügyfélszolgálatot és a telefonos értékesítést, addig Sándor a flottaértékesítést, illetve van nekünk 3 programozónk is (Tamás, Imre, Tamás).

– Felújítottam a weblapunkat, az értékesítési stratégiánkat és eljárásunkat, fejlesztettük az ügyfélszolgálatot, a kiszolgálást, minden háttérrendszert, miközben záporoztak az ötletek is az útnyilvántartó programunkkal kapcsolatban is.

– Ennek eredményeként idén 10 átfogó programfrissítést adtunk ki, kétszer térképfrissítést is.

– Szeretnénk a külföldi piacon is megjelenni, ehhez tettünk jelentős lépéseket is, de sajnos az ideális piacot még nem találtuk meg, elég egyedi a mi adótörvényünk… van valakinek tippje egy ilyen termékre? :) Kérdezem ezt azért, mert ez a projekt bár eddig sikertelen, de folytatódik.

– Augusztusra irányba állítottam mindent, így nyugodtan tudtam elmenni 15 hétre Ausztráliába (Észrevette valaki? Tegnap jöttem haza…), ahol egy igen érdekes és speciális tanulmányúton vettem részt, ennek gyümölcsét most főzöm, hamarosan jelentkezem Nálatok az eredménnyel! Azt, hogy ezt a tanulmányutat a cég szempontjából is minden zökkenő nélkül tudtam levezényelni (pl. 2 programfrissítés is kiment ez idő alatt), nagyban köszönhetem remek munkatársaimnak és a zseniális MiniCRM rendszerünknek! :)

– Kemény munkánknak nem maradt el a gyümölcse, ebben az évben jelentősen emeltük eladásunkat, bevételünket, profitunknak, a csapat nevében köszönjük minden kedves Ügyfelünknek! :) Ebben a pillanatban 3.959 cég használja a programunkat 10.269 autóra, a havi Magazinunkra pedig 16.049-en vagytok feliratkozva!

– A meló nem áll meg, további erőfeszítéseket teszünk, hogy tovább növeljük piaci részesedésünket a piacon: most már elárulhatom, hogy az utolsó simításokat végezzük a RoadRecord Hibrid verzióján, ami először lesz képes a piacon adatmentést végezni automatikusan a felhőbe is, és ez a technológia lesz az alapja olyan újításoknak, ami után sok Ügyfelünk meg fogja jövőre nyalni az újját… :)

 

Ezennel kívánok csapatunk nevében Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet, és köszönjük, hogy idén is hozzánk fordultál, várunk vissza 2013-ban is!

A Karácsonyfa ugyanolyan, csak 40 C fok a különbség... :)
A Karácsonyfa ugyanolyan, csak 40 C fok a különbség… :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog