Élet az EVA után: megérheti útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt vezetni!

2020.01.16.

Egyre több olyan felhasználónk van, aki a 2020. január 1-től megszűnő EVA helyett új adózási formát választott.

EVA szabályok

Ha Te is EVA-ról váltottál, akkor vizsgáld meg az új adózási formád szabályait! Neked is érdemes/kell útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt vezetned a céges érdekből történő autóhasználat elszámolása miatt?

Útnyilvántartás EVA

Az EVA-s vállalkozóknak minimális nyilvántartási kötelezettsége volt, ám az adózási forma váltásával jelentősen növekedhet az ügyvitel mértéke.

Éppen ezért fordíts nagy gondot a folyamatok kialakítására és válassz könnyen kezelhető programot a bizonylatok elkészítésére! Így továbbra is hatékonyan, bosszúságok nélkül dolgozhatsz.

Útnyilvántartás EVA-soknak

Útnyilvántartás területén okos választás a RoadRecord. Az online útnyilvántartó programmal és a hozzá tartozó mobil appal hónap közben akár automatikusan épül az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény. Hónap végén pedig pár perc alatt véglegesíthető a NAV-álló bizonylat.

 

Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 177
Olvasók száma
2023első számúüzleti influenszere