Elszállt a gépem, vissza lehet állítani az adatokat?

A bevitt adatok csak a felhasználó számítógépén tárolódnak, nálunk a központi szerveren az adatvédelmi előírásoknak megfelelően semilyen ügyféladat nem tárolódik (kivéve a CRM rendszerünkben az ügyfélkapcsolathoz szükséges adatok). A program kizárólag frissítések esetén kommunikál a szerverünkkel, egyébként semmilyen megfigyelést, illetve adatmentést nem végez. Emiatt csak akkor lesz meg az adatállomány, ha az adatokról előzőleg készült biztonsági másolat. Amennyiben nem, sajnos újra kell telepíteni a programot, és fel kell tölteni az adatokat.
Újratelepítést követően DEMO módban fog futni a program, ezért új regisztrációs kérelem (ingyenes) elküldésére van szükség.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 527
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog