Ellenségkép: APEH!

Vannak cégek ahol az ügymenet egyszerűen katasztrofális: az alapvető elv, semmit nem jogszerűen végezni, semmit nem befizetni.

5-6 alkalmazottas cég, nagyon laza vezető.

Barátaitól „hallotta”, hogy kell vezetni útnyilvántartást.Helyszíni találkozáskor tájékoztatom az adó idevonatkozó passzusairól, amit folyamatosan a saját gondolatai szerint bírál. Van 4 céges autójuk, amire évek óta nem gyűjtik a tankolási számlát. Semmilyen számlát.

Amikor rájön, hogy nagy gondba van (ez a gond sok millió Ft elmaradt cégautó adó és büntetés) mondja, hogy oldjuk meg valahogy.

Vannak esetek, amikor az ember széttárja a kezét, elmosolyodik (magában) és annyit mond:

„Uram, nem tudok segíteni Önökön.”

Mi nem csodát értékesítünk, csak megoldást… ebben az esetben a múltat nem tudjuk megoldani, de a jövőt igen…

Ideje lenne komolyabban venni ezeket az adó dolgokat, a csapból is az folyik, hogy bekeményített az APEH… igaz, hogy egyre kevésbé hisz az ember a médiának, mert bizony sokat hazudnak benne, de ez az egy dolog igaz: mi is azt tapasztaljuk az Ügyfeleknél, hogy vége annak az időszaknak, hogy olyan laza legyen egy vezető mint egy Rigalánc…

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog