Csak a RoadRecord-tól: partnerek és útvonalak importja térképre

Mint tudjuk, a RoadRecord útnyilvántartójának beépített térképe attól különleges, hogy nemcsak 2 pont között tudja meghatározni a távolságokat – és így nem időigényesen, egyesével kell számolgatni a távolságokat -, hanem a térképre felvéve a partnereinket, egy számolással kiszámolja az összes partnertől az összes partnerig a távolságokat!

rsz_képernyőfotó_2015-04-29_-_141551

De hogyan kerülhetnek be egyszerűen a partnerek a térképre?

Természetesen egyesével, cím- vagy grafikus felületi kikereséssel is történhet ez, de van ennél sokkal egyszerűbb módja is: tömeges importtal excelből!

Screenshot 2015-09-03 09.18.23Egy előre elkészített sablon alapján (RR Segédanyagok / Eredeti partnerlista minta) be lehet importálni egy pillanat alatt az összes partnerünket, melyeket előtte ki kell exportálni bármilyen más programból (pl. számlázó).

Fontos, hogy nemcsak cím, de GPS koordináta alapján is működik az import!

De ez még mind semmi!

Nemcsak a partnereket, de azok látogatási sorrendjét – mint utakat –  is be lehet importálni!

Nyilván vannak olyan üzleti profilú cégek ahol ez nem értelmezhető, de a legtöbb esetben feltételezzük, hogy pl. a számlák kiállítási sorrendje és ideje szorosan kötődik az Ügyfelek látogatásához, tehát pl. ha a háziorvosi programból, CRM rendszerből, számlázóprogramból ezek idejét és helyét a partneradatokkal együtt exportáljuk majd importáljuk be az útnyilvántartóba (Érintett helyek importja), akkor mindjárt az útvonalak is készen vannak!

Mit csinál az adóellenőr?

Összehasonlítja a számlákat és az útvonalakat az útnyilvántartásban – éppen egyezni fog minden!

Kell ennél több? :)

Megjegyzés: az útvonalak exportját nem minden külső program támogatja, előfizetés előtt DEMO-ban teszteld / érdeklődj Ügyfélszolgálatunkon!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog