Bréking: Betéti Társaság vezetője is kiküldheti magát kiküldetési rendelvényen!

Régen várt jó hír érkezett ma: a 2009-ben átalakult cégautóadót magánautókra meg lehet spórolni a költségek elszámolása mellett, ha a cég vezetője kiküldetési rendelvényen küldi ki a magánautóját használó munkatársát.

De mi van a betéti társaságok beltagjaival és az egyszemélyes Kft.-k vezetőivel?

Korábban már adtunk hírt arról, hogy az egyszemélyes Kft. vezetője is kiküldheti saját magát, de a Bt.-k vezetői szomorúak maradtak – nem tudtak tőlünk programot vásárolni… :)

Eddig!

Eddig is jöttek korábban hírek arról, hogy egy-egy ügyfelünk kapott a NAV-tól olyan állásfoglalást, hogy a Bt. beltagja is kiküldheti magát, de közreadható bizonyítékunk nem volt, de most van!

Egy másik kedves ügyfelünk elküldte nekünk a NAV állásfoglalását, miszerint Bt. beltagja is kiküldheti magát saját autójával – vagy akár a házastársáéval is!

Sokan vártak már erre a jó hírre, NAV állásfoglalás letölthető itt!

 

További kérdés esetén ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-17 óra között telefonon is elérhető!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog