Barazsy Ákos 20 év titka kerül be első könyvébe

“Ákos, szerintem mindannyiunk közül Te vitted a legtöbbre” – zárta a 20 éves érettségi találkozónk beszélgetését egyik volt osztálytársam, akivel ráadásul általánosba is egy iskolába jártunk és egy lakótelepen nőttünk fel Újpesten.

Nem tagadom, nagyon jó érzés volt ezt hallani, ugyanakkor “Azért szerintem a siker definíciója nem ilyen egyszerűen meghatározható” – válaszoltam, hiszen én is több osztálytársamra büszke vagyok, hogy miket értek el, így 20 év távlatában kijelenthető, hogy életpályánkon is sikeres osztály voltunk…

“Mi a titkom, hogy a fenébe van ennyi teendőm mellet mégis ennyi időm?” – kérdezik többen is, és jogos lehet a kérdés, mert az üzleti életben is azt látom, hogy mindenki tűzoltásban van (én meg nem).

És igen, ha belegondolok, személyesen is ismerek nálamnál sikeresebb és potensebb cégvezetőt / embert mint én, ugyanakkor észre kell vennem, hogy már most messze többet értem el, mint amit valaha álmodtam vagy ami kinézett nekem az újpesti panel hatodik emeletéről…

Miért írom ezt le?book-20clip-20art-dT6okk8T9Több impulzust kaptam az elmúlt években, hogy írjak könyvet a dolgaimról, és 1 hónapja elérkezettnek láttam az időt, és belefogtam “a könyv” megírásába.

A gerince az az életfelfogás, az a rendszer lesz, ami mentén élek és ami mentén kivitelezhetőek azon dolgok, amikre fiatal koromban még én is irigy voltam –  ma pedig valóság!

Persze nem mindenkinek fog tetszeni “ez a Barazsy egy valaki?”, még kevesebbek fogják kivitelezni, de úgy vagyok vele, ha egyvalakinek segít, akkor már megérte – én pedig szeretném kiadni magamból az elmúlt meghatározó 20 év tapasztalatát!

Most Te jössz, kedves blogolvasóm, ha van olyan téma / sztori amiről szívesen olvasnál tőlem, írd meg a barazsy.akos@roadrecord.hu email címemre és bekerülhet a könyvbe! :)

Tetszett a cikk?



Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog