“Bajban” az APEH

Célzott, az útnyilvántartásra fókuszált ellenőrzést jelentett be az APEH egyik Ügyfelünknél.

Volt nagy lótás-futás a cégnél, előszedték az útnyilvántartásukat, és a könyvelőtől kezdve a könyvvizsgálóig mindenki azon dolgozott, hogy ne találhassanak hibát az ellenőrzésnél.

Eljött a nagy nap, megjelentek az ellenőrök, kérték az útnyilvántartást. Ellenőreink kedve alábbhagyott, ugyanis már ismerték a RoadRecord-al készített útnyilvántartás megjelenéséből, hogy mivel állnak szemben – tudták, hogy abban nem találhatnak nagyon hibát -, így köszönettel egyből vissza is adták, és kénytelenek voltak mást keresni, amiből befolyhat némi pénz… :)

Lehet ennél nagyobb elismerésünk, eredményünk? (hasonló történetet már több helyről is hallottunk a programunkkal kapcsolatban)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog