Fájjon a főnök feje a büntetéstől

Érdekes lojalitásról tett tanúbizonyságot egyik telefonos érdeklődőnk.

Tulajdonképpen tetszett Neki az útnyilvántartó programunk – még az árral sem volt gond (főleg, hogy a főnöke fizette volna) – ezért nem is értettem, hogy miért húzódozik a vásárlástól, tipikus döntésképtelen “Pató Pár Úrnak” tűnt, akinek mindenféle váltás nehézkes, nyögvenyelős.

Adott volt minden: lízinges céges személyautó, sok kilométer, ÁFA visszaigénylés, havi több tankolás, magánutak-céges utak – szóval nem egyszerű jól megcsinálni.

Ráadásul kiderült, hogy Ő excel táblában szenved még mindig az egésszel – és tulajdonképpen elege is van belőle -, majd feltettem a kérdést:

– Nem lenne sokkal jobb, ha havi 7 perc alatt elkészíthetné az útnyilvántartását a mi programunkkal és nem kéne annyit szenvednie a tankolások, km óra állások, szabadságok és partnertávolságok manuális rögzítésével?

– Ja, én nem vesződöm ilyesmivel, csak felírom hol voltam, a tankolások meg egyéb hülyeségek engem nem érdekelnek – nem szerepeltetem őket!

–  De Uram, a cége hogyan igényli vissza az ÁFÁT ilyen semmirevaló sajtpapírral, nem félnek egy jó nagy büntetéstől???

– Ja, én nem, nem érdekel. Ha megbüntet a NAV, akkor a céget büntetik meg, nem engem, fájjon ezért a főnököm feje, én ezért nem fogom a bevett gyakorlatomat megváltoztatni.

index

Itt fejeztem be a beszélgetést, személy szerint engem mélységesen felháborít az ilyen gondolkodás.

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog