Az agresszív kismalac esete az alkudozókkal

"T. Barazsy Ákos

Nem mondom, hogy nem hasznos ez az agresszív kampány, amelyet egy egyszeri érdeklődésem alapján folytat.

Ígyhát viszonzásul megkérdem 2 Kft részére 1-1 kocsival illetve 1 Kft részére 1 kocsival tudja-e legalább 50%-os engedménnyel biztosítani.

Igazából nincs egetverő szükségem rá, megvagyok anélkül is, de ha figyelembe veszi a minimális igényt, és hajlandó így átadni, akkor az amúgy nem éppen szimpatikus, de az esetemen is láthatóan eredményes hajtóvadászata eredményeképpen megvásárolom.

Akkor sincs semmi, ha nem adja, de akkor kérem vegyen le a levelezőlistáról. És mégegy: 51% már nem érdekel, úgyhogy ne írja, hogy 50% nem,de helyette 5 % engedményt tud adni.

Köszönettel

PK"

"Kedves PK!

Sajnálom, de nem értékeljük le a programunkat, ez így is többet ér, mint amennyibe kerül. Nálunk egyébként sem szokás alkudozni…

Kérésére töröltem adatbázisunkból.

Üdv, Ákos"

Nem is értem: ha nem kell a program, akkor mindek költ rá egy forintot is? Ha meg kell, akkor úgyis vissza fog jönni idővel… :)


Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog