Állandó olvasóm az APEH?

Kaptam ma egy levelet az APEH-től, amiben másfél oldalon keresztül különböző törvényekre hivatkozva sorolják, hogy miért nem örülnek annak, hogy május 15-én felraktam az Ő állásfoglalásukat a kiküldetési rendelvényünk "auditálásáról".

Többek közt ezzel állítólag jogbizonytalanságot teremtek (akkor kormányunk mit csinál?), kiszámíthatatlanná teszem a jogalanyok és jogalkotó szervek magatartását, megtéveszthetem a címzetteket melyek a jogállamiság követelményével összeegyeztethetetlenek. Adatvédelmi problémákat vet fel, hogy az ügyintéző céges adatai nyilvánosságra kerülnek, továbbá – most figyelj – olvasóim az ott található telefonszámokon kérdésekkel bombázták Őket, és nem az erre rendszeresített kék számot hívták! :)

Szóval szépen és kulturáltan megkértek (tényleg!), hogy azt szedjem le.

Kicsit meg is lepődtem, hogy nem fenyegettek meg semmivel, úgyhogy le is szedtem.

Tulajdonképp örülök, ha az APEH figyelemmel kíséri munkásságomat, és figyelmeztet ha bakizok, ennél nagyobb megtiszteltetés nem is kell.

De aztán az is lehet, hogy valamelyik konkurenciámnak csípem a szemét, és az telefonált be nagy mennyiségben… annak is örülök (mármint hogy csípem a szemét)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog