A program aktiválásának menete

Az útnyilvántartó program aktiválásához az élesítő kulcsot Önnek kell kérelmeznie a következő módon

1. Válassza ki, hogy melyik állítás igaz Önre és annak megfelelően lépjen tovább! Az aktiválás feltétele, hogy érvényes előfizetése legyen az aktiválás időpontjában.

1a. Új, ELSŐ TELEPÍTÉS esetén a Főmenü › Térkép menüpontban rögzítse cége székhelyét vagy telephelyét, célszerű azt a cégnevet használni, amire a számlát kérte! A rögzítés után lépjen ki a térképből, végezze el a távolságszámítást! (Vész esetére programletöltés itt)

1b. Újratelepítés, korábbról VAN ADATMENTÉSE a felhőbe, úgy a Főmenü › Beállítások › Felhő fülön állítsa vissza az adatszinkronizációhoz szükséges kulcsot, és nyomja meg az adatvisszaállítás gombot! Indítsa újra a programot, majd lépjen a 4. pontra!

1c. ELŐFIZETÉS MEGHOSSZABBÍTÁSAKOR ellenőrizze az indítóablak tetején, hogy a legújabb programverzió legyen (aktuális programverzió száma itt)! Ha nem az, akkor frissítse fel a programot: ha indításkor nem ajánlja fel, akkor Főmenü › Beállítások › Frissítések › Program frissítése. Ezután Főmenü › Aktiválás › Program aktiválása. Kész vagyunk.

1d. Másik számítógépről való ÁTHELYEZÉS esetén lépjen a 4. pontra!

2. A Főmenü › Autók menüpontban rögzítse az autói adatait és válassza ki a hozzájuk tartozó napi indulás / érkezés helyét!

3. Törölje ki az esetlegesen nem használt autókat, majd az OK gombbal zárja be az ablakot!

4. A Főmenü › Aktiválás menüpontban válassza ki a legfelső mezőben (a térképen felvett) cége nevét! A bal alsó sarokban ez a cégnév megjelenik, további cégnevek csak akkor szerepeljenek ott, ha több céges programverziót vásárolt!

5. Amennyiben nem minden autójához rendelte meg az ajánlásos opciónkat, úgy azon rendszámoknál vegye ki a pipás kijelölést!

6. Írja be az Ön nevét és email címét a megfelelő mezőkbe. Adatkommunikációs hiba vagy egyéb hiányosság esetén erre az email címére (is) kap tőlünk üzeneteket, vagy az élesítő kulcsot. Normál esetben nem kap oda semmit, de a kitöltés kötelező.

7. Nyomja meg a Program aktiválása gombot, ezután kövesse az esetleges utasításokat! Normál esetben az aktiválással nem lesz több teendője.

Oszd meg ismerőseiddel

RoadRecord mobilapp

iPhone és Android alkalmazással is rögzítheted az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket később szerkesztheted a számítógépeden is.
kipróbálom