Akit nagyon utálnak a fejvadászok…

Bizonyára sokan emlékeznek a Velem készült interjúra, melyben egy ismert marketinges azt a kérdést feszegeti, hogy „hogyan jutottam 5-ről 6-ra?” Aki még nem hallotta, az letöltheti itt.

Ebből kiderül, hogy a sok mérföldkő között az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb elem a sikeres munkatárs-kiválasztás!

Felmerült-e már Benned, hogy HA minden egyes alkalmazottad ugyanolyan lelkesedéssel és erőbedobással végezné a munkáját mint Te, akkor akár több száz százalékkal is nőhetne céged profitja?

PongorJuhász Attila tanulmánya olyan szokatlan információkat rejteget, aminek úgy gondoltam, hogy biztosan örülsz cégvezetőként, mert „Ügyfeleink sikere a mi sikerünk záloga is”.

De miről is van szó?

PongorJuhász Attila ex fejvadász, jelenleg pedig a fejvadászok fő ellensége, mert kitalált és megvalósított egy olyan fegyvert, amit ha egy kis- és középvállalkozás használ, akkor cégének egy olyan világbajnok munkatársat talál:

  • akinek nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudása van,
  • akinek az önéletrajza nem csak szépen feltupírozott papír, hanem van mögöttes tartalom,
  • aki nem lép le a konkurenciád első hívó szavára és
  • akit nem kell figyelned, ellenőrizned, mert ÉRT a munkájához.

Innen akár már most letöltheted a 2 ingyenes tanulmányát!

Egy fejvadász az ilyen, „cégednek született” munkatárs megtalálására NEM ALKALMAS. Egyszerűen azért, mert ők teletömik az email fiókodat több tucat önéletrajzzal, de a fontos döntéseket, a kiválasztást Rád hagyják. Ez pedig egy olyan világban, ahol az állásvadászok mindent megtesznek, hogy eladják magukat, édes kevés.

Nézd meg címszavakban, hogyan is fog Neked segíteni ez a tanulmány a munkaerő-keresésben:

1.         Elárulja a leghatékonyabb interjúkérdéseket, amelyek segítségével rengeteg olyan pályázótól megszabadulhatsz, akik e kérdések nélkül nagy eséllyel pályáznának a céged üres székére, pedig nagyon nem odavalók.

2.         Nagyon jó „szűrőt” talált ki, amivel már egy rövid telefonos beszélgetés során megtudhatod, hogy egyáltalán kiket érdemes személyesen megismerned.

3.         Az ingyenes tanulmányok révén könnyedén fogsz olyan ütős és hatékony hirdetéseket írni, amelyekre nem lesz mersze olyan pályázónak jelentkezni, akit talán most még fel is vennél.

4.         És persze azt is megtudod, hogy hol érdemes hirdetned az állást.

5.         De Attila egy kicsivel tovább is megy, és a második tanulmányában azt is bemutatja, hogyan kezdjetek hozzá a közös munkához úgy, hogy a betanítási idő rövid és nyereséges legyen.

Innen akár már most letöltheted a 2 ingyenes tanulmányát!

Még annyi jó hírrel szolgálhatok, hogy a 2 tanulmány nem csak tartalmában forradalmi, hanem abban is, hogy „emberi nyelven”, tankönyvszag nélkül mesél, miközben Te észre sem veszed, hogy mennyi fontos dolgot tanultál.

A két ingyenes tanulmány címe:

1.         Hogyan próbálnak átverni Téged az álláskeresők?

Azaz az állásvadászok apró trükkjei az álommunkahely megszerzéséért. (megoldásokat is fogsz kapni, méghozzá nem is keveset!)

2.         Hogyan fogj halat a munkaerőpiacon?

Azaz a profitot termelő új munkatárs kiválasztásának és munkába állításának 3 műhelytitka.

Innen akár már most letöltheted a 2 ingyenes tanulmányát!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 545
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog