“Akinek az útnyilvántartása ennyit nem ér meg, annak nem életképes a vállalkozása…”

"Érdeklődnék: férjem is, én is főállású pedagógusok vagyunk. Mellékesként mindketten egyéni vállalkozók, külön-külön. Egy személyautónk van, amit férjemmel váltva használunk a vállalkozásaink érdekében is. Van-e értelme ilyen kicsiben útnyilvántartó programot rendelnünk? Alanyi mentesek vagyunk ÁFA alól, tehát a bevételünk ennek megfelelő. (meg a gk.használat is) Használható-e ez a program kettőnk egy szem autójához? Ez volt az oka, hogy már előbb is nem éltem a lehetőséggel."

Ez a tipikus "Mi kis cég vagyunk, nekünk nem éri meg programot venni" szindróma. Hibás gondolkodás.

Miért? Ezért:

"Hogy van-e értelme, az az Ön döntése kell hogy legyen, én esetleg szempontokat tudok nyújtani Önnek a döntés megkönnyítéséhez.

Abban az esetben olvassa ezt tovább, ha Ön elsősorban nem egy útnyilvántartó programot szeretne vásárolni, hanem sokkal inkább egy meglévő problémájára keres megoldást!

A program egy autóra 29.500 Ft egyszeri befektetés.

Ez lehetőséget biztosít Önnek elkészíteni az autó útnyilvántartását, jogosulttá teszi a folyamatos jogszabálykövetésre és programfrissítésre, valamint igénybe veheti az online ügyfélszolgálatot… a 3 év támogatás lejárata után lehetősége van a listaár feléért meghosszabbítani a támogatást 3 évvel, de ha ezt nem kéri, akkor is használhatja programját, csak a frissítéseket nem kapja meg.

Ha csak 3 évet nézünk (mint legrosszabb esetet), akkor erre az időszakra lebontva ezt az összeget, ez havi 820 Ft.

Már meglévő ügyfeleink visszajelzése alapján egy autó havi útnyilvántartásának elkészítéséhez szükséges idő a RoadRecord útnyilvántartó programmal 7 perc.

Önnek kell mérlegelnie, hogy havi 820 Forintos befektetés ellensúlyozza-e azt a befektetett munkát, illetve időt, amit Ön most tölt el az útnyilvántartása elkészítésével, illetve mennyire érzi biztosnak, hogy vajon megfelel-e a jelenlegi forma az előírásoknak…"

Postafordultával jött is a megrendelés :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog