A titkárnőd sikítani fog örömében!

Nem, most nem azért, hanem azért mert megjelent a legújabb programverziónk, ami izgalmas újdonságokat tartalmaz! :)

  • Havonta változnak a meglátogatott üzleti partnerek? Most beállíthatod, hogy adott hónapban 1 partnert maximum hányszor látogathass meg!
  • Bér- vagy lízingautós ÁFA visszaigénylő vagy? Most előirányozhatod, hogy ajánlásos opcióban mi legyen a magán / céges utak aránya!
  • Minek az üzemanyagárakat gombnyomásra frissíteni? Mostantól automatikusan, a háttérben frissülnek az üzemanyagárak!
  • Átláthatóbb felületre vágytál? 10 felületi egyszerűsítést, összevonást, számos új figyelmeztetést raktunk bele a programba!

Mi jöhet még?

Jelenleg 9 új fejlesztésen dolgozunk, és abból ez egyik annyira titok, hogy csak na. Annyit elárulok, hogy sokba fog nekem kerülni, de az ügyfeleinknek ingyenes lesz… :)

Új érdeklődőink itt tölthetik le az új útnyilvántartó programot:klikk ide a letöltéshez

Felhasználóinknak, DEMO tesztelőinknek a programfrissítés gombnyomásra megtörténik a program indításakor, a teljes fejlesztési lista itt olvasható.

Allegra

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 527
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog