A színfalak mögött: Szerednyey Béla és az iPhone útnyilvántartó

Hónapok óta dolgozunk a RoadRecord iPhone-os verzióján – és ezzel igen, el is árultam többek kérdésére, hogy egyelőre iPhone-on lesz elérhető az okostelefonos útnyilvántartásunk és majd csak utána jön a többi platform.

Az ok egyszerű: egyrészt a RoadRecord prémium útnyilvántartó program, és ezért előbb az ehhez passzoló felső kategóriás mobilra fejlesztünk.

Másrészt pedig most sem tucatterméket készítünk – páratlan megoldásunk rendesen lefoglalja a programozói kapacitásunkat -, így elsőre bőven elég 1 platformra koncentrálni.

Szerednyey 2013.02.20
Szerednyey Béla és Barazsy Ákos

Viszont hogyan kerül a képbe Szerednyey Béla színművész úr? Esetleg Ő lesz az új Moha bá’? Mindenesetre az biztos, hogy nagyon profin tette a dolgát! :)

A tippeket várom kommentbe, pár nap múlva el is árulom a megfejtést!

Figyeld ezt a bejegyzést, március 13.-án szerdán ide lesz írva a megoldás: a promóvideónk narrátora lesz Szerednyey Béla színművész úr!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 527
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog