A RoadRecord Online Android app újdonságai

2020.01.15.

A RoadRecord Online Android mobil appban legújabb verziójának újdonságai:

  • Fejlesztettük a Fix utak nézetet: nemcsak új design vezettünk be, de átláthatóbbá és praktikusabbá is tettük. Mostantól láthatóak az utankénti km távolságok és a napi össztávolságok is. Ezen a felületen az importált fix utak a böngészőből megnyitható online programhoz hasonlóan külön jelölést kaptak.
    RoadRecord online Android app
  • Bluetooth-os automata rögzítés esetén megérkezéskor megszakítható az út mentése. Akkor érdemes megszakítanod a rögzítést, ha a napod utolsó állomásaként a telephelyedre érkezel, mert azt a pontot a program automatikus berögzíti a napod végére. Akkor is hasznos ez a funkció, ha egy partneredhez tartva valami miatt meg kell állnod (felveszel valakit, beugrasz a boltba, vagy mosdóba, esetleg lefulladsz).
  • Az elfelejtett jelszó már a mobil appból is visszaállítható.
  • Az alkalmazásban már elérhető a teljes körű angol nyelvi támogatás (akkor jelenik meg angolul az app, ha a telefon nyelve angol).
  • A partner kereső mezőben a partner nevén kívül már a címadatokra is lehet keresni.

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere