A RoadRecord mobil app címkereső funkcióval bővült

Az új fejlesztés következtében még könnyebbé válik az utólagos címkeresés a RoadRecord kiegészítő mobil alkalmazásában (iOS és Android).

A partnerek adatai felvitelénél a térképes keresőben elérhetővé vált egy új funkció: cégnévre és címre is lehet keresni, így ezentúl nemcsak a térkép pontjára kattintva határozhatóak meg a partner koordinátái utólagos felvételnél.

Na de mit is jelent ez a gyakorlatban: azt, hogy az új partnerek rögzítése rendkívüli módon leegyszerűsödik abban az esetben, ha elfelejtettük helyben felvenni az új partnerünket. Utólag nem kell többé a térképen perceket tölteni azzal, hogy amennyiben fejből tudjuk a partner címét manuálisan odanavigáljuk a térképen, hanem egy rövid gépelés után magától megkeresi a címet a program. Sőt mivel a partner nevére is kereshetünk, ezentúl nem is kell kikeresgetni a partner címét más forrásból, hiszen magától kiegészíti a program a címmezőt.

Az új funkciót leginkább az elmaradások pótlása esetében használhatjuk ki, itt ugyanis egyszerre több(tíz) partner felvételével is jóval gyorsabban végezhetünk, és sokkal egyszerűbben rögzíthetjük a korábbi látogatásokat…

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere