A NAV ellenőrök álomügyfele

“Kedves Ákos!

Semmi különös oka nincs, hogy nem rendeltük meg útnyilvántartó programjukat, csupán az, hogy a tavaly használt útnyilvántartás átírásával megoldottuk az idei útnyilvántartást.

Üdvözlettel: Éva”

Kedves Éva!

Csak remélni tudom, hogy a tavalyi útnyilvántartást pedig nem az előző éviről másolták, továbbá, hogy azóta nem változtak az üzemanyagárak, a tankolások helyei és időpontjai, a kilométeróra állások, minden hétvége és ünnepnap is ugyanazokra a napokra esik, a szerviz is stimmel meg az autópálya matrica, esetleg a parkolócédula is ha elszámolták.

Nem lettek új partnerei akiket meglátogat, és minden partnere ma is aktívan létezik mint tavaly, és azok közül sem volt valaki akadályoztatva abban, hogy találkozhattak, illetve az évismétléses egyezés sem tűnik fel majd egy NAV ellenőrnek.

Amúgy jó ötlet volt, sok szerencsét kívánok!

Üdvözlettel: Ákos

Értem én a pénztelenséget, de a kérdés az, hogy a NAV büntetés inkább erre lesz tekintettel, vagy az üresen tátongó államkincstárra.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog