A kivárás időszaka – ugrásra készen

3 év állóvíz után felpörögtek az események az útnyilvántartás témában: úgy néz ki, hogy visszaigényelhető lesz a bérautó Áfa tartalma, kiküldheti magát kiküldetési rendelvényen az egyszemélyes Kft is, de leginkább az mozgatja meg az embereket, hogy tetemesen emelkedik a cégautóadó, ráadásul évente előre egy összegben kell kifizetni több százezer forintot autónként.

Ennek okán dőlnek hozzánk az érdeklődők, viszont a vásárlással a többség vár, “meglátjuk, hogy mit szavaznak meg”.

Teljesen érthető a reakció, és mi is azonnal küldünk értesítést a véglegesítésről, csak azt szeretném kiemelni, hogy legyen mindenki ugrásra készen, mert ha megszavazzák az új cégautóadót, akkor nagyon rövid idő lesz arra az év végén, hogy mindenki intézhesse a cégautóadóból való menekülést.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog