A hónap Ügyfelei így működnek

Amíg Péter kollégám jól megérdemelt szabadságát töltve 1 hétig a hasát sütteti valahol, addig én látom el a napi ügyfélszolgálatot, értékesítést.

Nagyon élvezem ezt az évi 23 napot amikor Őt helyettesítem, mert ilyenkor közvetlen kapcsolatba kerülök az Ügyfelekkel és olyan értékes infókat kapok, amikkel csak egy cégvezető tud mit kezdeni, és ezeket rendszeresen be is építem az útnyilvántartó programunkba, marketingbe – mindent a helyére. (Mire jó ez még? ›› megírom a könyvembe, már csatlakozhatsz az új fb oldalához ahol a megjelenésig csepegtetem az infókat!)

Jól esik ilyenkor az is, amikor megismernek a telefonban, és maguktól megdicsérik a blogomat – ilyenkor oda vagyok meg vissza… :)

Ami feltűnt, hogy relatív milyen sokan fizetnek elő a programunkra úgy, hogy (szinte) meg sem nézték a programot, csak talán a weboldalunk, hírünk, stb. és a pár perces beszélgetésünk alapján nem tökölnek tovább, hanem ott és akkor egyből rendelnek, ráadásul nem is kis összegért… micsoda bizalmi faktor ez, köszönjük!

time-is-money“Ez igen” – gondolom magamban ilyenkor – nem a pénz miatt -, hanem elvből extra tiszteletem az ilyen Ügyfeleké, hiszen nem is tudok mást jobban értékelni (és én is így élek), mint amikor valaki nem húzza az időt, hanem agilis, tud határozott és gyors döntést hozni és rendel…

…és fizet is időben! (Ők szoktak) :)

Ez az, így kell ezt kérem, még a könyvemben is írok arról, hogy miért: még az ausztrál Forbes magazinban olvastam, hogy mi a legsikeresebb nagyvállalkozók 12 titka, amiből az egyik így szólt: “egy dolgot lehetőleg csak egyszer érints, zárd le – és haladj tovább!”

Még a telefonban is átjön, hogy ezek az emberek mennyivel sikeresebbek…

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog