A halogatás a szegény emberek sportja

Szinte ellehetetlenül a telefonos értékesítés ünnepek idején, kollégákkal már sírunk a nevetéstől kínunkban, nézzük mi a műsor Húsvétkor.

Húsvét előtti héten: "Jaj, így Húsvét előtt sok a dolgom, most nem tudok foglalkozni ezzel, különben is már csütörtökön elutazunk, toljuk át jövő hétre!".

Húsvét hétfő hetében: "Ajaj, még nem pihentük ki a sok sonkát, különben is tavaszi szünet van a gyerekeknek ezen a héten, így velük kell lennem, beszéljünk a jövő héten, jó?".

Húsvét utáni héten: "Húúú, a múlt héten Húsvét volt a gyerekekkel, feltorlódott minden, ezen a héten biztos nem tudok vele foglalkozni, ki sem látszom a munkából, beszéljünk később!".

Rá egy hétre: "Igen, tudtam, hogy hívni fog, de most lesz a lányom ballagása, arra készülünk most".

Ballagás után: "Tiszta ideg a család, most lesz az érettségi, ha az lement, akkor beszéljünk, jó?".

Érettségi után: "Végre túl vagyunk a nehezén, ezért elmegyünk nyaralni a családdal, és nyáron ezzel nem tudok foglalkozni, térjünk vissza rá Szeptemberben…"

Ilyenkor felmerül bennem, hogy KI A FRANC DOLGOZIK?

Valamit rosszul csinálok. :(

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog