2020 nagy csapása – és nagy lehetősége: a koronavírus

2020.04.06.

A gazdaság időnként recesszióba fordul, ebből azok jönnek ki győztesen, akik gyorsan tudnak reagálni a piacon megváltozott igényekre, akik gyorsan ki tudják használni a változások közben megnyíló új lehetőségeket. Ilyen most a tőzsde is.

Koronavírus-helyzet van: 20 évente ha jön ilyen kivételes beszállási lehetőség a tőzsdére mint most, mert ahogyan a Wall Street-i mondás tartja, “akkor vegyél, amikor vér folyik az utcán!”. Sajnos most ez van.

Felkészülten most a tripláját keresheted meg a tőzsdén, mint amit a cégedben a víruson elbuksz! A profik már dörzsölik a tenyerüket, készülj fel Te is! Ez olyan sport, ahol előtte kell okosnak lenned, nem utána!

Tőzsdei gyorstalpaló online kurzusomon (nem könyv!) azt a 70 farkastörvényt (stratégiát, ismereteket, pszichológiai felkészítést és titkokat) tanítom meg neked az én 5 éves tőzsdei tapasztalatomból és több ezer kereskedésemből, amivel képes leszel önállóan is lekereskedni a most kínálkozó lehetőséget!

Azonnal alkalmazható módszerek, terv és taktika a sikeres kereskedéshez. Tőzsde egyszerűen.

Kezdőtől az önálló szintig.

TIPP: Bevezető ár csak a kijárási korlátozás végéig! Bármikor megindulhatnak a piacok felfelé, ne maradj ki belőle!

Jelentkezz itt

Tőzsdei gyorstalpalómhoz kattints ide: A tőzsde 70 farkastörvénye

Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 177
Olvasók száma
2023első számúüzleti influenszere