17.000 útnyilvántartás blog feliratkozó!

Köszönöm mindenkinek, hogy 2005 óta – amióta ezt a blogot írom – ennyien kitartottatok mellettem, és többé-kevésbé olvastok is… :)

Az elmúlt 8 év alatt örömmel írtam minden bejegyzésemet, és mindig kíváncsisággal tölt el, hogy mit szóltok hozzá! :)

rr

Igyekszem érdekeseket írni, akár az útnyilvántartásról van szó, akár úgy ítélem meg, hogy az életemben történt valami érdekes ami gondolatébresztő hatással megosztásra tarthat igényt, aztán vagy igazam lesz vagy nem… sokszor beleadok mindent, mégsem érdekel senkit, de van amikor csak egy kósza gondolat, és már 47.159 lájknál tart… ki érti ezt?

Lehetne jobb, lehetne rosszabb, valaki kedveli, valaki utálja – de ez ilyen :)

Tudom, hogy sokkal többen olvastok mint ahányan életjelzést adtok itt – ez abból derül ki, hogy sokszor a telefonban vagy személyesen gratuláltok a bloghoz ami mindig jól esik!

Ilyen nagy számnál már menetrendszerű, hogy évente előkerül 1-2 kultúrálatlan, feljelentgetősdeleiratkozólinkenmagátólleiratkozninemtudó, ugyanolyan szavazati joggal rendelkező állampolgár is, mint pl. a napokban is a…

“a nem-meszelnek-le es napelemes-telefontolto illetve egyeb szarsagokkal kapcsolatban ha nem szeretnel egy faszaganyos rendorsegi feljelentest, akkor semmilyen @domainja.hu cimre soha tobbet az eletben nem kerek semmilyen faszsagot es halal komolyan mondom. csako”

…kedves olvasóm, de ezeken az évek alatt már jól megedződtem és nem foglalkozom velük… :)

Köszönöm ismét mindenkinek az olvasást, és remélem, hogy legalább még 8 évig olvasóim lesztek!

Üdvözlettel:

2013-07-07 13.56.16
Ha nem dolgozok, eszek :)

Barazsy Ákos

útnyilvántartás blog írója

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 038
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog