15.000 autóra használják a RoadRecordot!

2018.02.14.

 

Nagy mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis több mint 15.000 autó útnyilvántartására veszik igénybe ügyfeleink a RoadRecord útnyilvántartó programot! Ez a bűvös szám arra ösztönöz minket, hogy még jobban rákapcsoljunk, hogy kiváló szolgáltatást tudjunk nyújtani a több mint 6.800 jelenlegi ügyfelünk, és még sok jövőbeli felhasználónk számára! Ügyféltérkép itt. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a programunk használatával minden egyes ügyfelünk kiválóan átment a NAV ellenőrzéseken az útnyilvántartásukat illetően.

Noha az asztali RoadRecord program ilyen jól vizsgázott, mi gőzerővel készülünk a webes RoadRecord bevezetésére, ami reményeink szerint még tovább emeli a felhasználói élményt.

Az asztali programhoz képest a webes RoadRecord új funkciókkal bővül, amelyek még jobban kihasználják a internet nyújtotta lehetőségeket. Az új RoadRecord funkciói, egyszerű és a mai divatnak megfelelő kezelőfelülete új szintet képvisel majd az útnyilvántartás készítésében felhasználóink számára.

Köszönjük mind a 6.800 ügyfelünknek, hogy minket választottak, és reméljük a fejlesztéseink arra szolgálnak majd, hogy még több ilyen mérföldkövet érhessünk el együtt!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog