A 12 legfontosabb mérföldkő, ami 2019-ben történt a RoadRecordnál

2019.12.20.

Összegyűjtöttük a RoadRecord 2019-es évének 12 legfontosabb mérföldkövét.

1. Rögtön az év elején megjelent az iOS online mobil app, amit hamarosan követett az Android app is, melynek segítségével útjaidat menet közben pillanatok alatt rögzítheted, így hónap végén percek alatt elkészítheted útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed.

2. Legkedveltebb funkciónk, a NAV-álló útajánlás tavasztól már az online programban is elérhető, így havonta csupán 7 perc alatt elkészítheted útnyilvántartásod. Sőt, ebben az évben vezettük be többek között a 70 féle logikai ütközés szűrését, 3D térképet, a tankolási szakaszok grafikus megjelenítését és automatikus távolságkorrekciót is.

3. Az új cégautó lízing ÁFA szabályozással kapcsolatban sok tapasztalattal találkoztunk, hogy miért érdemes továbbra is útnyilvántartást vezetni és így a lízing ÁFA 90-100%-át visszaigényelni. Ezt fogja erősíteni az is, hogy jövőre jelentősen drágábbak lesznek az autók, így az ÁFA összege is magasabb lesz.

4. Ügyfeleink között egyre több kisteherautó tulajdonos van, akiknek nem kötelező menetlevelet vezetniük, ha csak saját árut szállítanak. Emellett a kiküldetési rendelvényt készítő magánautó tulajdonos előfizetőink száma is növekedett.

5. Egyre többen veszik igénybe az útnyilvántartás kiszervezése szolgáltatásunkat, melynek keretében elkészítjük ügyfeleink helyett az útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt. Szolgáltatásunk sikerének titka, hogy kényelmes, megbízható, és így az elmaradások is könnyen és gyorsan pótolhatók.

6. Idén vezettük be személyes oktatás szolgáltatásunkat, hogy ügyfeleink maximálisan ki tudják használni a programban rejlő lehetőségeket. Az egyedi felhasználói igényekre fókuszálva oktatásunk egy adóoptimalizáló tanácsadással vetekszik.

RoadRecord mérföldkövek 2019

7. Nyáron egy régi nagy álmunk megvalósításába kezdtünk: útnyilvántartó programunkkal nemzetközi piacra lépünk! 2020-ban az USA-ban MileageWise márkanéven indulunk. Sőt, az egész folyamatot élőben követheted Te is Partraszálló online tréningünkön keresztül!

8. A RoadRecord nemzetközi piacra lépése kapcsán egy pályázatot is elnyertünk, melynek megvalósítását szeptemberben zártuk le.

9. Október végén a RoadRecord Online programban bevezettük a felhasználókezelés funkciót, melynek segítségével fiókodat már több felhasználóval is használhatod!

10. A korábban bevezetett funkciók és a felhasználókezelés által az online program túlnőtte elődjét, a régi Windows-os RoadRecord-ot, így elérkezett az idő, hogy ügyfeleink, akik a régi programunkat használták áttérjenek a sokkal korszerűbb, folyamatosan fejlődő online felületre. 2020-tól minden erőforrásunkkal az online programunkra koncentrálunk, így az asztali RoadRecord támogatása megszűnik. Online költözés lépései

11. Novemberben debütált a mobil appjainkban a Bluetooth eszközfigyelő funkciónk, mellyel gyakorlatilag automatizáltuk a partnerlátogatások rögzítését. Büszkén mondhatjuk, sosem volt ilyen könnyű útnyilvántartást vezetni.

12. Az év végén elindítottunk amerikai cégünk megalapítását. Kövesd a további lépéseinket!

2019 nagyon sok ötletet, megvalósítást, leküzdendő nehézséget és nagy lépéseket hozott. Eseménydús évünket hatalmas lendülettel vittük végig és ezzel a lendülettel megyünk tovább az új évbe is. Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere