100% Naphajtású a RoadRecord

Bezöldültünk!

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy a RoadRecord “irodaháza” – 100% önerős beruházásból – napelemeket kapott, így mostantól éves áramellátásunkat kizárólag a nap energiájából fedezzük!

Nem csodálatos ez a technika?

2013-08-17 12.45.49

Amúgy nemcsak az iroda, hanem a RoadRecord szervereit kiszolgáló német szerverpark, a Hetzner Online AG is kizárólag zöld energiából működik, így elmondhatjuk, hogy aki RoadRecord-ot használ, az egyben a környezetet is védi!

Melegen ajánlom mindenkinek a napelemek telepítését mint befektetést is (7-8 év a megtérülés), mert ez már elérhető áron nyújta a jövő biztonságát, hiszen a kiszámíthatatlan magyar gazdaságpolitika inkább tranzakciós adóval sújtja a kemény munka által megtermelt készpénzt…

…ráadásul pont a kiszámíthatatlanság miatt sosem lehetünk biztosak abban, hogy 5-10-15-20 év múlva is megengedi-e jövedelmünk a rezsi kifizetését, ha pedig most van rá pénze az embernek, akkor ez egy egyszeri befektetés és többé nincs áramszámla!

Vagány, nem? :)

Amióta ezt akik meglátták, mindenki a telepítő címét kéri tőlem – megelőzendő ezt – Őket ajánlom, mert végre ez egy olyan brigád amelyik korrekt, gyorsan és kultúráltan is tud dolgozni: www.profiszolar.hu

greenhetzner

Frissítés, 2016.03.16.  Már bánom, hogy Velük kezdtem, Őket ajánlottam. Jó kezdet után arrogáns, lekezelő és link stílus. Könyörögni kell mindenért. Felejtős banda.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 831
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog