Útnyilvántartó programok összehasonlítása 2008

Felkértem egy független szakértőt, hogy teszteljen és hasonlítson össze 5 útnyilvántartó programot, és az eredményt foglalja be egy táblázatba. Előző bejegyzéseim kapcsán kaptam olyan visszajelzéseket, amiből számomra az derült ki, hogy sokan tisztában sincsenek az útnyilvántartás alapvető elvárásaival, ezt próbáltam most összeszedni.

“Persze, hogy lehet független egy szakértő, amikor a Barazsy Ákos bízza őt meg?” – kapom mindjárt a kritikát.

Logikusan sehogy. Azonban az én kérésem Felé az volt, hogy objektív tájékoztatást nyújtson, mert annak semmi értelme, hogy esetleg mi olyanba ringatjuk magunkat, ami nem igaz.

“Ettől még lehet kamu az egész”.

Lehetne – de éppen ezért a táblázatból kiszedtem minden olyan tételt, ami egy egyén megítélésén múlhat, mint pl. “könnyen kezelhető, becsült idő, stb”. Így maradtak a száraz funkciók és tények, amibe – véleményem szerint – már nem lehet belekötni (igaz, egy nagyon rövid véleményt bennehagytam a végére).

Ennek kompenzálásaként vállalom, hogy az esetlegesen reklamálni akaró versenytársak a kommentben garantáltan cenzúra nélkül tehetik meg észrevételeiket, amennyiben nem érkezik észrevétel – úgy nyilvánvalóan egyetértenek…

Lássuk az összehasonlítást itt!

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
24 995
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog